MENU

Menukaart en suggestiekaart op de site kunnen verschillen van deze in het restautant. Voorgerechten en salades worden geserveerd met brood.

Suggesties
  • Kroket van varkenspoot

    Homemade pickles

    • €10,00
  • Paté van fazant

    porto – pistache

    • €12,00
  • geplette aardappel

    noordzeegarnaal – gepocheerd ei – beurre noisette

    • €14,00
  • côte à l'os (per 2 pers.) - Aubrac - dry aged - 6 weken

    salade – handgesneden frieten

    Pepersaus / champignonsaus / verse béarnaise

    • €69,00
  • Rundsburger - Limousin

    witloofsla – truffelmayo – Mardesouskaas – handgesneden frieten

    • €17,00
  • Filet van hertekalf

    pompoen – witloof – aardappelkroketten

    • €30,00
  • Stoofpotje van hertekalf

    herfstgarnituur – kroket

    • €25,00
  • Moussaka

    • €18,00
  • Vol au vent van fazant

    witloof – kroketjes

    • €24,00
  • pasta met gegrilde salsiccia

    spinazie – ricotta

    • €16,00
  • crèpe suzette

    vanille-ijs

    • €9,00
Bar bites
  • Gegrilde kippenboutjes (8st.)

    • €10,00
  • Plankje charcuterie

    homemade pickles

    • €12,00
  • Huisgemarineerde olijven

    • €5,00
  • Fishsticks met verse tartaar (8st.)

    • €11,00
Salades
  • Salade met gegrilde hoevekip en Breydelspek

    • €17,00
  • Salade met huisgerookte zalm en gegrilde scampi

    • €21,00
  • Salade met geitenkaas

    Bio-geitenkaas van De Volle Maan

    • €17,00
Voorgerechten
  • Dagsoep

    • €5,00
  • Huisbereide garnaalkroket

    • €10,00
  • Huisbereide kaaskroket

    • €7,50
  • Scampi (4st.)

    met currysaus of pittige tomatensaus

    • €13,00
  • Vitello Tonato

    Kalfsvlees – tonijnsaus

    • €13,00
  • Gravad Lax

    Gemarineerde zalm

    • €13,00
  • Carpaccio van smooky beef

    tomatenchutney – parmezaan

    • €14,00
Hoofdgerechten
  • Huisbereide vol au vent

    Salade – handgesneden frieten – bladerdeeg

    supplement gebakken kalfszwezerik € 9,00

    • €18,00
  • Huisbereide stoverij

    Salade of appelmoes – handgesneden frieten

    • €19,00
  • Huisbereide garnaalkroketten (2st.)

    Salade – handgesneden frieten

    • €20,00
  • Huisbereide kaaskroketten (2st.)

    Salade – handgesneden frieten

    • €15,00
  • Slibtongen ‘meunière’ (2st. / 3st.)

    Salade – handgesneden frieten

    • €17,00 / 22,00
  • Scampi (7st.) met currysaus of pittige tomatensaus

    salade – handgesneden frieten of verse pasta

    • €20,00
  • Gegrilde varkenskroon - Passendaler

    homemade pickels – salade – gebakken krieltjes

    • €19,00
  • Steak - West vlaams rood

    salade – handgesneden frieten

    Pepersaus / Champignonsaus / Verse béarnaise

    • €24,00
  • Entrecôte - West vlaams rood

    salade – handgesneden frieten

    Pepersaus / Champignonsaus / Verse béarnaise

    • €27,00
  • Côte à l’os (2 pers.) - West vlaams rood

    salade – handgesneden frieten

    Pepersaus / Champignonsaus / Verse béarnaise

    • €58,00
Kindergerechten
  • Worst met appelmoes en frietjes

    • €11,00
  • Vol au vent met sla en frietjes

    • €12,00
  • Kinderspaghetti

    • €8,00
  • Gegrilde kipfilet met appelmoes en frietjes

    • €11,00
Desserts
  • Crème brulée

    • €10,00
  • Dame blanche

    Vanille-ijs – chocolade – slagroom

    • €8,00
  • Chocolademoelleux

    Vanille-ijs

    • €10,00
  • chocolademousse

    • €8,00
  • Café glace

    Mokka-ijs – koffiesaus

    • €9,00