Op donderdag- en vrijdagmiddag serveren we een vaste lunch,
naast deze lunch hebben we ook een beperkte à la carte kaart.

- Vg - Hg - koffie aan €29

- Vg - Hg - dessert - koffie aan €34

Á la carte

Onze gerechten kunnen variëren naar gelang de beschikbaarheid van onze verse ingrediënten.
Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij minimaal voor- en hoofdgerecht.
Vraag de bediening naar onze wekelijkse suggesties.
De kaart kan afwijken.


Sharing dishes

Warme camembert - krententoast
14

Plankje charcuterie
Selectie huisgemaakte charchuterie
19

Goujonettes van kabeljauw
Verse tartaar
14

Pizza bianco
Zure room - beukenzwam
14



Voorgerecht

Kroket van noordzeegarnaal
19

Vitello Tonato
Kalfsvlees - tonijnsaus
19

Rundscarpaccio
Parmezaan - tomatenchutney
19

Huisgerookte zalm
Brioche toast
18


Hoofdgerechten

Vol au vent
salade - frieten
29

Vol au vent 'Bouchée à la reine'
zwezerik - noordzeegarnaal - bladerdeeg salade - frieten
45

Noordzeetong 'meunière' 1st. / 2st.
salade - frieten
43/66

Kabeljauwhaas
seizoensgroenten - puree
31

Gegrilde varkenskroon
'Vlaams ardennenvarken'
Seizoensgroenten - pickels - kroketjes
29

Handgesneden rundstartaar
Salade - frietjes
28

Filet pur - Holstein
salade - frieten
pepersaus / bordelaise / béarnaise
39

Côte à l'os (1 pers.) - Txogitxu - Ribstuk - 600 à 700g
salade - frieten
pepersaus / bordelaise / béarnaise
51

Desserts

Voor ons vers vanille-ijs gebruiken we een combinatie van
Madagascar vanille en Tahiti vanille

Crème brulée
Madagascar vanille
10

Dame blanche
Vers vanille-ijs - chocolade - slagroom
13

Chocolademoelleux
Vers vanille-ijs
11

Vanille ijs - pinda - karamel
13

Pomme Normandie
13

1
2
3
4
5