Op donderdag- en vrijdagmiddag serveren we een vaste lunch,
naast deze lunch hebben we ook een beperkte à la carte kaart.
- Vg - Hg - koffie aan €29
- Vg - Hg - dessert - koffie aan €34
    Á la carte
    Onze gerechten kunnen variëren naar gelang de beschikbaarheid van onze verse ingrediënten. 
Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij minimaal voor- en hoofdgerecht.
Vraag de bediening naar onze wekelijkse suggesties.
De kaart kan afwijken.
Sharing dishes
    Warme camembert - krententoast
14
    Plankje charcuterie 
Selectie huisgemaakte charchuterie
19
    Goujonettes van kabeljauw
Verse tartaar
14
    Pizza bianco
Zure room - beukenzwam
14
Voorgerecht
    Kroket van noordzeegarnaal
19
    Vitello Tonato
Kalfsvlees - tonijnsaus
19
    Rundscarpaccio
Parmezaan - tomatenchutney
19
    Huisgerookte zalm
Brioche toast
18
Hoofdgerechten
    Vol au vent
salade - frieten
29
    Vol au vent 'Bouchée à la reine'
zwezerik - noordzeegarnaal - bladerdeeg salade - frieten
45
    Noordzeetong 'meunière' 1st. / 2st.
salade - frieten
43/66
    Kabeljauwhaas
seizoensgroenten - puree 
31
    Gegrilde varkenskroon
'Vlaams ardennenvarken'
Seizoensgroenten - pickels - kroketjes
29
    Handgesneden rundstartaar 
Salade - frietjes 
28
    Filet pur - Holstein
salade - frieten 
pepersaus / bordelaise / béarnaise
39
    Côte à l'os (1 pers.) - Txogitxu - Ribstuk - 600 à 700g 
salade - frieten 
pepersaus / bordelaise / béarnaise 
51
Desserts
    Voor ons vers vanille-ijs gebruiken we een combinatie van 
Madagascar vanille en Tahiti vanille
    Crème brulée 
Madagascar vanille
10
    Dame blanche 
Vers vanille-ijs - chocolade - slagroom
13
    Chocolademoelleux
Vers vanille-ijs
11
Vanille ijs - pinda - karamel
13
Pomme Normandie
13
 
             
             
             
             
            